Personal

Personal

Stefan Axelsson:

Vet hur en slipsten ska dras. Efter 10 säsonger i Frölundas A-lag leder nu Stefan arbetet i verkstaden ifråga om allt från slipningar till cykelreparationer. Stefan har arbetat för företaget i över 20 års tid och har därför mycket stor erfarenhet av hockeyutrustning och skridskoslipning. När Stefan inte slipar skridskor tar han gärna en tur med racern.

 

Thomas Kolari:

Har efter 13 lopp mest Vätterrundor i butiken och fort går det när Thomas trampar på. Thomas främsta uppgift i butiken är att bistå kunder samt se till att de varor som efterfrågas finns disponibla i butiken. När Thomas inte snackar böjar och hårdhet på klubbor tränar han själv på cykeln.

 

Henrik Sellman:

Henrik är butikschef och delägare, efter att ha avslutat sitt seriösa spelande i Schweiz när han var 30år, så har Henrik levt nära hockeyn som leverantör åt olika varumärken och har många vänner inom Hockeyn både i NHL och i Europa. Så vill du snacka hockey så prata med Henrik.

 

Daniel Lindqvist:

Från dom djupaste skogarna i Värmland har vi hittat Daniel han har jobbat i butiken sedan 2016. Daniel har koll på det mesta inom både Cykel och Hockey och kan förklara skillnaden på dom olika radie slipningarna vi gör i sömnen. Ofta cyklar han till jobbet så cyklar det kan han. Han spelar än idag aktivt i Div 4 och är riktigt ”tung” att möta i mittzon…